Youtube

Elérhetőségek

Cím:  

1023. Budapest, II.kerület
Frankel Leó út 21.
(Üstökös utca sarok)

Telefon:   061/ 335-36-37
E-mail:   info@laneche.hu

50 aha gyumolcssav kezeles

Feliratkozás hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesüljön kezeléseinkről Ön elsőként!

Ezt olvasta már?

ferfiak-toebbsege-szentuel-hiszi
Férfiak többsége szentül... 30 május 2016, 07.00
nyar-varo-simogato-talpak
Nyárváró simogató talpak 19 május 2016, 12.22
a-hatasos-szempilla-noevesztes
A hatásos szempilla... 13 május 2016, 09.42

Kiemelt Ajánlatunk!

tus epilalas hirdetes 2015

Kövessen a Facebookon!

Marie Christine Sminkek

mc sminkek weboldal oldalt

Kövessen Blogunkon is!

Kövessen minkeg Bloggeren is!

Kövessen Google+-on is!

Sminktetoválás

"Nincs hölgy, aki ne vágyna a fiatalos külsőre és az időtálló megjelenésre..."

aniko sminktetovalas menupontMindegy, hogy valakinek milyen szép a bőre, ha sminkje nem megfelelő, hiszen a nőiesség igazi koronája ez.

Évezredek óta sminkelik magukat a nők, hogy felhívják magukra a figyelmet, így szépek és kívánatosak legyenek. A mindennapi smink azonban időigényes, lehet nem is sikerül olyanra, ahogy elképzelte.


A smink gyakran elmaszatolódik, foltot is hagyhat a ruhán. Ha puha szemhéjceruzát használ, akkor „elmaszatolódik”, ha keményet, akkor végigkarcolja naponta a szemhéjat. Arról nem is beszélve, hogy a szempillák tüszőibe belenyomott szemcsék nem tesznek jót a szempilláinak.

szemoldok galeria button

A smink azonban lehet tartós, melyet sminktetoválásnak nevezünk. A sminktetoválás segítségével ugyanúgy, mint a hagyományos sminkkel, ki tudjuk hangsúlyozni a formákat, vagy akár a hiányzó színeket is pótolhatjuk az arcon.

A sminktetoválás tökéletes formát nyújt Önnek, az év bármely napján, 24 órán át!

 

szem weblap csaszar zsuzsanna weblap

 

A sminktetoválás olyan eljárás, melynek folyamán – egyéniségének megfelelően – a kiválasztott színű pigmentet az előrajzolt helyre (szemöldök, szemkontúr, szájkontúr) a bőrbe injektálva a smink több évig tartós lesz. Ez a tartósság a sminktetoválás lényege.

 intelligent gep

A Nouveau Contour ® sminktetoválás ideális megoldást nyújt azok számára, akik

  • a szemfestékekre allergiásak,
  • szemüveget hordanak, ezért nehéz kifesteni magukat
  • egyszerűen nincs kedvük minden reggel sminkelni
  • időt szeretnének spórolni a reggeli készülődésben
  • sportolás közben is mindig dekoratívak szeretnének lenni
  • akik nyaralás közben vagy strandon is ápolt külsővel szeretnének megjelenni

 

Kényelmes megoldás igényes hölgyeknek a sminktetoválás!

 

zsuzsi portre A tökéletes sminktetoválás elkészítésének alapfeltétele a jól képzett szakember. Császár Zsuzsanna kozmetikus mester vagyok, a Lanèche kozmetikai cég vezető kozmetikusa és szakoktatója. A Nouveau Contour cég mestertetováló kurzusának elvégzése után, Pécsen (PTE) szakoktatói diplomát szereztem. Emelett azonban nemzetközi (EU, USA) orvosi tetováló és sminktetováló diplomával is rendelkezem.

 

A sminktetoválás elkészítésénél elsődleges szempont számomra, az esztétika. Az esztétikus, vagyis művészien kialakított sminktetoválás, minden esetben pozitívan korrigálja a vendégeim megjelenését, szépítő szándékú és ízléses! A tartós sminktetoválás, mely képes, hogy kihangsúlyozza a hölgy természetes szépségét, de arra is kiváló, hogy eltüntessük, korrigáljuk vele az apróbb hibákat. Minden esetben a harmónia kialakítására törekszem.

 01Szakoktatoi02Kozmetikus-szak03zsuzsa204_A_hybrid_mikropigmentacio
04_Császár_Zsuzsanna_Train_The_Trainer05_VIP_Class_Fashion_Powder_Brows_k06_Császár_Zsuzsanna_PMUMaster-certificate-2012.jpg1
NC-2001Orvosi-tetovalas-certificatePMU-conference-2012Zsuzsa_oklevél_2015_hybrid
diploma_csaszar_zsuzsanna_015diploma_csaszar_zsuzsanna_2014webre_internationalzsuzsa1
zsuzsa3zsuzsa4

 

Ma már elmondhatom magamról, hogy több mint 15 éves sminktetoválói tapasztalat és több ezer elkészített sminktetoválás áll mögöttem. Fontosnak tartom, hogy megszerzett tudásomat és tapasztalataimat tovább adjam, ezért rendszeresen tanítok és vizsgáztatok is kozmetikus tanulókat. Aki azonban igazán szereti szakmáját az sosem lehet teljesen elégedett magával, ezért folyamatosan képzem magamat és rendszeresen részt veszek különböző hazai és nemzetközi szemináriumokon, valamint kongresszusokon is. (CIDESCO) Szakmai lapokban rendszeresen jelennek meg publikációim és a Beauty kiállításon bemutatókat, kongresszusokon pedig előadásokat tartok. (link: fotó media megjelenésekről)PrincessSvéd királyi családnak dolgoztam

8 évvel ezelőtt hívtak meg először Svédországba sminktetoválást készíteni. Azóta több alkalommal jártam Stockholmban, ahol bemutatókat tartottam és természetesen számos hölgynek készítettem sminktetoválást. Vendégeim között voltak már közismert emberek, színésznők, énekesnők, sőt a svéd államügyésznő, de még olyan is, aki a Nobel-díj gála vacsorát szervezi. Most azonban olyan hercegnő kért fel, aki a Svéd királyi családhoz tartozik. Így 2015-ben egy igazi hercegnőnek készítettem sminktetoválást!

 

szemoldok galeria button

Kozmetikai tetoválás tankönyv (szerző: Császár Zsuzsanna)

 

kozmetikai konyv weblap2010-ben ért az a megtiszteltetés, hogy felkérést kaptam a kozmetikus szakképzéshez szükségessé vált tankönyv megírására.
A kozmetikus szakma számára már jól ismert Beato Angelico könyvkiadó által jelent meg a tankönyvem, mely a kozmetikusok sminktetoválás oktatását segíti.

Az ország számos kozmetikus iskolájában használják az általam megírt „Kozmetikai tetoválás” című tankönyvet. A szükséges elméleti tananyag mellett a több ezer sminktetoválás során szerzett tapasztalataim alapján számos gyakorlati tanácsot is adok a sminktetoválás tanulóinak.
Természetesen, aki nemcsak a tankönyvből szeretne tanulni, azt személyesen is várom általunk szervezett sminktetováló tanfolyamokon.

 

Sminktetoválás menete a Lanèche Szépségklinikán

 

Mielőtt belevágnék egy sminktetoválás elkészítésébe szeretek elbeszélgetni ügyfeleimmel és megtudni, hogy miért is szeretne sminktetoválást, milyen elképzelései vannak a kozmetikai tetoválásról és hogy milyenek a sminkelési szokásai. Ez azért fontos, hogy jobban megismerhessem a vendégeimet, igényeiket, elvárásaikat és szokásaikat. A beszélgetés után megosztom velük szakmai véleményemet és ha szükséges tanácsokat is adok, mert így a vendéggel közösen tudjuk kiválasztani azt a sminktetoválási színt és formát mely számára a legelőnyösebb.

 

Fontosnak tartom, hogy ne csak színkatalógusból válasszuk ki a megfelelő pigmentet, ezért én mindig felpróbálom azt a vendég bőrére, hogy láthassa, hogyan harmonizál majd az új sminktoválás szemének, hajának és bőrének színével. A munkát csak akkor folytatom, ha a vendég elégedett a kiválasztott színű pigmenttel.

csaszar zsuzsanna 14 szemoldok

A sminktetoválás megkezdése előtt van még egy fontos lépés, méghozzá az előrajzolás. Amennyiben a vendég elégedett ezzel a formával, akkor kezdődhet a kozmetikai tetoválás elkészítése, ami a bőr fertőtlenítésével indul. Ezután jöhet a helyi érzéstelenítés (local anasztetikum), mely a vendég számára sokkal könnyebbé és elviselhetőbbé teszi a sminktetoválás elkészítésének folyamatát.

 

A sminktetoválás készítése közben folyamatosan ügyelek a higiéniára és arra, hogy a vendég tetoválás közben többször is megnézhesse magát a tükörben, hogy folyamatában lássa a sminktetoválás elkészülését.

 szem weblap csaszar zsuzsanna weblap02

Miután a sminktetoválás elkészült ismét fertőtlenítés következik, amit az utóápolás követ. Ez fontos, mert megnyugtatja a bőrt és a szövetek gyorsabb regenerálódását is elősegíti. A sminktetoválás befejezése után mindig elmondom vendégeimnek, hogy a bőr milyen otthoni ápolást igényel, illetve ha bármilyen kérdés merülne föl, természetesen arra is szívesen válaszolok.

szemoldok galeria button

Tekintse meg a galériában az elkészített sminktetoválás fotókat. Kizárólag saját munkáim láthatóak, melyek nem retusáltak! 


Kérjen díjmentes konzultációra időpontot most! >>