Youtube

Elérhetőségek

Cím:  

1023. Budapest, II.kerület
Frankel Leó út 21.
(Üstökös utca sarok)

Telefon:   061/ 335-36-37
E-mail:   info@laneche.hu

biomatrix

Feliratkozás hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesüljön kezeléseinkről Ön elsőként!

Ezt olvasta már?

nyaronmegnagyobbfigyelmetigenyelnekakorok-
Nyáron még nagyobb figyelmet... 22 augusztus 2016, 07.35
ferfiszemmel
Férfiszemmel 27 július 2016, 11.12

Kiemelt Ajánlatunk!

tus epilalas hirdetes 2015

Kövessen a Facebookon!

Marie Christine Sminkek

mc sminkek weboldal oldalt

Kövessen Blogunkon is!

Kövessen minkeg Bloggeren is!

Kövessen Google+-on is!

IPL-Villanófényes szőrtelenítés

Az IPL végleges szőrtelenítés csak kiváló minőségű géppel és magasan képzett szakemberrel lehet eredményesen kezelés! Nálunk mindkettő rendelkezésre áll!

ipl kezeles

 

A Spectra Quattro IPL géppel történő kezelés lényege, hogy egy intenzív fényimpulzus végzi a munkát, mely a következő problémák kezelésére alkalmas:

 • tartós szőrtelenítés
 • pigmentált bőrelváltozások eltávolítása
 • érelváltozások kezelése az arcon
 • pattanások kezelése
 • bőrfiatalítás


Napbarnított vagy szoláriumozott bőr esetén nem alkalmazható egyik eljárás sem!

 

Nálunk végzett IPL végleges szőrtelenítés garanciái:

 • Garantáltan a leghatékonyabb (szakszervizzel ellenőrzött) IPL géppel dolgozunk.
 • Garantáltan nem fog megégni a bőre a kezeléstől, mint egyes más kozmetikákban.
 • Garantáltan 4 cm2 kezelünk egy villanás alkalmával, nem 2 vagy 3 cm2, mint más kozmetikákban, ezáltal nagyobb felületre hat.
 • Garantáltan IPL szakirányú tudással rendelkező kolléganő végzi a kezelést.
 • Garantáltan nem kerül egy vagyonba az IPL kezelés a Lanèche Szépségklinikán!


Hogyan működik az IPL kezelés és milyen hatása van?

 

A nagy energiájú IPL fényvillanás a pigment foltokban, a szőrszálban lévő barna színű pigmentben vagy az értágulatokban lévő vörös színű pigmentben (oxi-hemoglobin) elnyelődve hővé alakul át, ezáltal annyira felhevíti, hogy semlegesíti azt.

 

IPL – Tartós szőrtelenítés

IPL-kezelo-kabin

Általában a szőrszálaknak csak egy bizonyos, körülbelül 20-30% van éppen növekedési fázisában. Ebben a növekedési szakaszban a szőrszál és a szőrtüsző között még közvetlen kapcsolat áll fönn. Ebben a fázisban termelődik melanin pigment is, mely a szőrszál színét adja. Az IPL végleges szőrtelenítés a sötét szőrszálak esetében lehet hatékony megoldás, hiszen ezek árnyalatukból fakadóan képesek elnyelni a fényt. A világos vagy éppen az őszülő szőrszálak esetén ez a fényelnyelés már nem ilyen hatásos, ezért ott a végleges szőrtelenítésre más módszert kell alkalmazni.

 

Az IPL villanófényes szőrtelenítés során a fény energiája hővé alakul, ezáltal megakadályozza azt, hogy a szőrszál újratermelődjön. Az IPL kezelőfejébe egy hűtőrendszert építenek be, így a kezelés csak apró kellemetlenséget okoz, ezért a szőrtelenítés alatt szinte semmilyen fájdalom nem érezhető.

 

Mint azt már említettem a szőrszálaknak csak egy kis része az, mely éppen növekedési fázisában tart és mivel ezen eljárás főleg ezekkel szemben lehet hatásos, ezért fontos, hogy a kezelést néhányszor megismételjük. Testtájékonként a kezelhető szálak mértéke változó lehet, így több kezelésre is szükség lehet a hetékony eredmény eléréséhez, melyek száma nagyban függ a kezelendő testrésztől. Egy kúra 7-8 alkalomból áll, kb. havi ismétlődéssel.

 

IPL – Bőrfiatalítás (photorejuvenacio)

 

Az eljárás lényege, hogy egy nagy energiájú fény-nyalábot juttatunk a bőrbe, ahol az az alsóbb rétegekben hővé alakul és ennek köszönhetően fokozódik az elasztin és a kollagén termelődés, így válik a bőr lágyabbá és rugalmasabbá. Ahogy a kollagén elkezdi önmagát újjáépíteni feltölti a réseket a bőr ráncain belül. Az IPL photorejuvenációs kezelésnek köszönhetően javul a bőr vízmegkötő képessége is, vagyis a különböző hidratáló kezelések sokkal nagyobb hatást érhetnek el. A kezelés hatására sokkal feszesebbé és fiatalosabbá válhat a bőr.

 

Az IPL bőrfiatalító kezelés már 4 alkalom alatt látványos változást eredményezhet, de az igazi eredmény majd csak 4-5 hónap után mutatkozik meg igazán. Ezen eljárással a ráncok mélysége akár 90 %-al is csökkenthető. A kúra szerű kezelés 4-5 alkalomból áll, melyeket három hetente ajánlott megismételni.

 

IPL – Öregségi foltok, májfoltok, szeplők, értágulatok kezelése

 

Az idő múlásával, a nem megfelelő életvitelnek köszönhetően, de akár a napsugárzás hatására is bőrünk állapota jelentős romlásnak indulhat. A bőrön megjelenő kisebb barna foltok, pigment-és öregedési foltok, értágulatok és a rosacea az IPL technikával könnyedén eltüntethető. Hogy a páciens szemét a villanófénytől megóvjuk speciális szemüveget kell viselnie, a jelentős hőhatás ellen pedig a felvitt a hűtőzselé és a berendezés saját, beépített hűtőrendszere nyújt védelmet. Egy ilyen kezelés csupán 5-10 percig tart.

 

Ahhoz, hogy egy sokkal fiatalosabb, egyenletesebb felszínű és esztétikusabb bőrt kapjunk 5-6 kúrán részt kell vennünk, bőrünk állapotától függően.

 

IPL – Akne kezelés

 

Az aknés bőr egyik legnagyobb problémája, hogy a bőr túlzottan sok faggyút termel. Ez azért lehet probléma, mert a faggyúcsatornák eltömődhetnek, melyek a baktériumoknak köszönhetően könnyen begyulladhatnak. Az IPL akné kezelés az ilyen steril gyulladások ki sem alakulnak. Ennek a kezelésnek nagyjából olyan hatása van az ilyen bőrre, mint a bőrgyógyászok által használt A-vitaminos kezeléseknek.

 

Az IPL végleges szőrtelenítés előtti megfontolások és előkészületek:

 

Fontos, hogy a kezelésre tiszta bőrrel érkezzen, vagyis a kezelni kívánt felületen se smink, se testápoló ne legyen. A szőrtelenítés eredményességéhez fontos, hogy a szőrszálak minimum 2 mm hosszúak legyenek. A szőrtelenítést végző munkatársunk a kezelés előtt felvilágosítást nyújt Önnek a kezelés menetéről, valamint hogy az milyen otthoni ápolást kíván majd.

 

IPL végleges szőrtelenítés menete:

 • Egészségügyi felvételi űrlap, dokumentáció kitöltése
 • Bőrtípus meghatározása
 • Kezelendő felület megtisztítása, esetleg a hosszabb szőrszálak levágása
 • Ezután jöhet az anyajegyek és pigmentfoltok eltakarása
 • A kezelés okozhat némi kellemetlen érzést. A villanásokat enyhe szúró, kicsit csípő érzés kisérheti. Az IPL végleges szőrtelenítés utáni még 1-2 óráig a bőrön enyhe pirosodás lesz látható.


IPL végleges szőrtelenítés utáni otthoni ápolás és fontos utasítások:

 • Ha szükséges, akkor használjunk különböző bőrnyugtató, esetleg hűsítő krémeket.
 • A kezelés után néhány napig mindenféleképpen kerüljük a kozmetikumok, illetve más, a bőrt irritáló anyagok használatát!
 • Napozás, szolárium, és önbarnító krémek használata a kezelés előtt is és utána is nyolc napig tilos!
 • Nem ajánlott a klóros, illetve forró vízben fürödnünk és a kezelést követő első napon az uszoda látogatást is mellőzzük!
 • A kezelés után nem ajánlott a gyantázás, a gépi epilálás, illetve a csipeszelés!
 • Szőrtelenítő krém használata, illetve a szőrszálak szőkítése szintén nem ajánlott!
 • Fontos, hogy a hámló bőrt ne szedje le, ugyanis ez foltosodást eredményezhet!


Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan hívjon fel bennünket, vagy írjon e-mailt!

 

A LEGJOBB EREDMÉNY ÉRDEKÉBEN JAVASOLT A VENDÉGNEK VÉGIG JÁRNIA A TELJES IPL VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS KEZELÉSI SOROZATÁT!